Parkeren en vervoer

Om je bezoek optimaal voor te bereiden willen we je informeren over praktische zaken zoals parkeren, vervoer en eventuele werkzaamheden.


Routebeschrijving  
Kom je met de auto naar Harry Potter: The Exhibition? Klik hier voor de routebeschrijving.


Parkeren mindervaliden
Mindervaliden adviseren we om te parkeren aan de voorkant van CineMec, bij de hoofdingang. Let op: Hiervoor geldt een andere routebeschrijving, klik hier voor de routebeschrijving parkeren mindervaliden.


Werkzaamheden
Er zijn regelmatig werkzaamheden aan het spoor of aan de weg. Voorkom verrassingen en ga goed voorbereid op weg. Zijn er werkzaamheden op jouw route? Bekijk hiervoor de volgende websites:
VanAnaarBeter
Werk aan het spoor bij NS 
Regio Leidsche Rijn 
Utrecht.nl


Bijzonderheden

Van 3 april tot 1 mei zijn er diverse werkzaamheden op de A1 en de A9. Dit kan voor vertraging op de weg zorgen. Lees meer over deze werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat.


Voor verdere info over de tentoonstelling, zoals tickets en openingstijden, verwijzen we graag naar de informatiepagina.  

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. Anglia is a trademark owned and licensed by Ford Motor Company. (s17)